Antena 3 CNN Politică Arestarea lui Dan Păsat, respinsă de Camera Deputaţilor: Sunt nevinovat, solicit DNA să-mi trimită dosarul în instanţă

Arestarea lui Dan Păsat, respinsă de Camera Deputaţilor: Sunt nevinovat, solicit DNA să-mi trimită dosarul în instanţă

Arestarea lui Dan Păsat, respinsă de Camera Deputaţilor: Sunt nevinovat, solicit DNA să-mi trimită dosarul în instanţă
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Feb 2011   •   13:42

Cererea de reţinere şi arestare a deputatului PDL, Dan Păsat, nu a trecut de plenul Camerei Deputaţilor. Cererea nu a întrunit numărul suficient de voturi pentru a fi aprobată. În favoarea cererii de arestare au votat 116 deputaţi, iar 34 au votat împotrivă. Pentru aprobarea arestării erau necesare 147 de voturi.

Potrivit procesului-verbal, în sala au fost 292 de deputaţi prezenţi, înregistrându-se 154 de voturi exprimate, dintre care 4 voturi anulate şi 150 de voturi valabil exprimate.

Astfel, în favoarea solicitării DNA, s-au înregistrat 116 voturi "pentru" şi 34 de voturi "împotrivă".  Opoziţia anunţase că nu va participa la vot.



Dan Păsat a declarat, marţi, după votul din Camera Deputaţilor, că imunitatea parlamentară înseamnă doar că nu poate fi arestat preventic şi că solicită DNA să trimită dosarul lui în Instanţă, deoarece se ştie nevinovat.

"Nu pot să comentez votul, este secret. Spun un singur lucru: mă ştiu nevinovat, solicit DNA să trimită dosarul în instanţă", a declarat Dan Păsat.


Dan Păsat: Nu sunt vinovat. Solicit DNA-ului să îmi trimită dosarul în instanţă


Ştirea se actualizează.

×
Subiecte în articol: Dan Pasat Camera Deputatilor
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close