Antena 3 Politică Averile candidaţilor la primăriile de sector din Bucureşti. Cine e cel mai sărac și cine are milioane de euro de primit

Averile candidaţilor la primăriile de sector din Bucureşti. Cine e cel mai sărac și cine are milioane de euro de primit

de Georgiana Adam    |    26 Aug 2020   •   10:45
Averile candidaţilor la primăriile de sector din Bucureşti. Cine e cel mai sărac și cine are milioane de euro de primit
Sursa foto: Agerpres

Principalii candidaţi la primăriile de sector din Capitală au averi impresionante, arată zf.ro. Candidatul PSD la sectorul 2, Dan Cristian Popescu, are în declaraţia de avere 5 apartamente şi două case, dintre care una în Hollywood.

Dan Cristian Popescu mai deţine două atoturisme şi are bijuterii şi obiecte de artă în valoare de 225.000 de euro. Popescu are în depozite bancare peste 180.000 de euro și împrumuturi acordate în nume personal în valoare de peste 2,5 milioane euro.

Daniel Tudorache, actual primar şi candidat PSD pentru primăria capitalei, este cel mai sărac dintre candidaţi. Actualul primar al Sectorului 1 nu deţine niciun imobil, scrie zf.ro.

Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS-PNL pentru primăria Sectorului 1, deţine, împreună cu familia, 12 terenuri în România şi Republica Moldova, 2 case şi trei apartamente în Bucureşti, două autoturisme. Nu are nicio datorie.

Radu Mihaiu, candidatul USR-PLUS-PNL pentru primăria Sectorului 2, deţine 2 apartamente în Bucureşti şi trei autoturisme. 

Aurelian Bădulescu (PSD), candidat pentru primăria Sectorului 3, deţine, potrivit declaraţiei de avere, un teren în Satu-Mare şi nu are alte imobile sau autoturisme. Are datorii de 250.000 de euro.

Ce avere are Robert Negoiţă

Robert Negoiţă, primarul în funcţie al Sectorului 3, fost membru PSD şi actual membru Pro România, este cel mai bogat primar de sector din Capitală. Veniturile sale anuale, potrivit declaraţiei de avere, au fost de 64.600 de lei din salariul de primar şi 4,3 mil. lei din executări silite.

Daniel Băluţă, candidatul PSD pentru primăria Sectorului 4 şi actualul primare, are, potrivit declaraţiei de avere, două terenuri, o casă, un apartament, un autoturism, precum şi bijuterii şi tablouri în valoare de 10-15.000 de euro. Are două depozite bancare de 20.000 de euro şi 20.000 de dolari şi un împrumut contractat de 80.000 de lei.

Ce avere are Daniel Florea

Daniel Florea (PSD), candidat pentru primăria Sectorului 5, deţine un teren, două apartamente în Bucureşti şi două autoturisme. El mai are ceasuri şi bijuterii în valoare de 70.000 de euro şi depozite bancare în valoare de 78.000 de lei.

Cristian Băcanu (USR-PLUS-PNL), care candidează pentru funcţia de primar al Sectorului 5, deţine, potrivit declaraţiei de avere, 2 apartamente şi o casă cu terenul aferent şi trei autoturisme. Are depozite în bancă, împreună cu soţia, în valoare de peste 260.000 de euro.

Ce avere are Gabriel Mutu

Gabriel Mutu, actualul primar şi candidat PSD pentru primăria sectorului 6, are trei terenuri, un apartamant şi un spaţiu comercial. Are bijuterii şi tablouri în valoare de aroape 190.000 de euro şi depozite în valoare de 98.000 de euro.

Ciprian Ciucu, candidatul USR-PLUS-PNL pentru funcţia de primar a sectorului 6, deţine două terenuri şi două apartamente în Bucureşti. Are depozite în bancă în valoare de 55.000 de euro. Mai are datorii de 46.000 de euro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close