Antena 3 CNN Politică Badea: Sper să dizolve Băsescu Parlamentul şi să fie iar alegeri, să vedem cât mai ia USL

Badea: Sper să dizolve Băsescu Parlamentul şi să fie iar alegeri, să vedem cât mai ia USL

Badea: Sper să dizolve Băsescu Parlamentul şi să fie iar alegeri, să vedem cât mai ia USL
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    13 Dec 2012   •   23:56

Mircea Badea spune că speră ca preşedintele Traian Băsescu să dizolve Parlamentul, să vadă ce scor va mai obţine USL la alegeri, indignat fiind de situaţia politică actuală din ţară.

"Eu sper să dizolve Băsescu Parlamentul şi să fie din nou alegeri, să vedem cât mai ia atunci USL. (...) Pe mine mă interesează să nu-şi bată joc ăştia joc de votul meu. Este multă lume deranjată, pe bună dreptate, de faptul că avem de-a face cu o bătaie de joc, privind intenţia lui Ponta de a coopta UDMR la orice, dar mai ales la guvernare", a spus Mircea Badea, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Badea a continuat astfel atacurile la adresa actualului Guvern, începute chiar pe 9 decembrie, în ziua alegerilor parlamentare.

Realizatorul TV a spus duminică seara că nu-l mai vrea pe Victor Ponta premierul României, după anunţul acestuia privind o posibilă colaborare a USL cu UDMR pentru guvernare.

”Linia trebuie să se tragă peste Ponta, care nu trebuie să mai fie prim-ministru. Nu văd care e diferenţa faţă de Băsescu. Urlăm împotriva acestuia că nesocoteşte votul popular. Cel potrivnic lui. Corect. Ce-a făcut aseară Ponta? A nesocotit votul popular, mai grav chiar decât Băsescu, votul popular care îi fusese încredinţat”, a scris Mircea Badea, pe blogul său.

Citeşte şi Badea: E o mare măgărie ce face USL. E sinistru ca în seara alegerilor să anunţi alianţă cu UDMR

Badea: "Băi, PDL-iştilor, voi nu existaţi, tati, fără Băsescu"

Ciutacu: "Da, Ponta ne-a înşelat. Este incorect faţă de noi, electorii. E la fel cum s-ar simţi el, dacă nu l-ar nominaliza Băsescu premier"×
Parteneri
Cea mai puternică rugăciune către Duhul Sfânt. Se rosteşte de Rusalii
x close