Antena 3 CNN Politică Băsescu: Azi noapte v-a plăcut la Vântu? Geoană: De câte ori aţi băut whisky cu Vântu? (VIDEO)

Băsescu: Azi noapte v-a plăcut la Vântu? Geoană: De câte ori aţi băut whisky cu Vântu? (VIDEO)

Băsescu: Azi noapte v-a plăcut la Vântu? Geoană: De câte ori aţi băut whisky cu Vântu? (VIDEO)
Sursa foto: Sorin Ovidiu Vântu
03 Dec 2009   •   21:10

Preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat pe contracandidatul său, social-democratul Mircea Geoană, că a minţit electoratul în timpul primei dezbateri televizate atunci când a susţinut că nu s-a întâlnit niciodată cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. Citând dezvălurile din revista Academia Caţavenciu, şeful statului l-a întrebat pe Geoană ce căuta ieri seară la reşedinţa acestuia, în condiţiile în care mâna dreaptă a acestuia, Nicolae Popa era arestat la Jakarta în scandalul FNI.
?La confruntarea trecută, la care participa şi Crin Antonescu, întrebam că nu vă găseam când aveam nevoie de dumneavostră, pe urmă am aflat că eraţi la domnul Vântu. Răspunsul dumneavostră a fost că nu aţi fost la Vântu în acea perioadă. La câteva zile, domnul Vântu a ieşit pe televiziunea proprie şi a spus că v-a chemat de câteva ori în Deltă? a amintit Băsescu, cerând lui Geoană să prezinte scuze electoratului pentru afirmaţiile incorecte.

Liderul PSD a reiterat că nici lui nu-i place omul de afacei respectiv, dar Băsescu a profitat de această afirmaţie pentru a aduce în discuţie vizita nocturnă făcută de rivalul său la reşedinţa lui Vântu, dezvăluită de Academia Caţavencu.

"Azi noapte nu v-a plăcut, azi noapte când a aflat că a fost arestat domnul Popa Nicolae şi v-a chemat de urgenţă, nu v-a plăcut?", a întrebat Băsescu în repetate rânduri în codiţiile în care Geoană evita un răspuns deschis.

"Am avut aseară o întâlnire cu Sorin Ovidiu Vântu, aşa cum aţi avut dumneavoastră zeci de întâlniri cu acest domn în anii în care eraţi apropiaţi. De câte ori aţi băut whiskey cu dl Vântu la dvs sau la el acasă?", a replicat într-un final liderul social-democrat.
El a ţinut să explice că Vântu l-a sunat în urma interviului pe care l-a acordat Gazetei Sporturilor, în care a spus că e malefic şi turbulent.
"Are o legătură vizita pe care i-aţi făcut-o aseară lui Vântu cu arestarea lui Popa Nicolae?" şi-a continuat Băsescu atacul.

BĂSESCU: V-A PLĂCUT ÎNTÂLNIREA CU DOMNUL VÂNTU?


Iritat, Geoană a replicat că nu ştie cine este "acest Popa" şi că posibil ca Băsescu să ştie mai bine cine e acest om de vreme ce se însoţeşte cu persoane controversate.
Amuzat, Băsescu l-a avertizat: "O să vă popească acest Popa" după care a trecut la prezentarea legăturilor dintre Popa, condamant la 15 ani de închisoare în România în dosarul FNI şi Vântu.

?Este cel care îi căra banii cu sacoşa. Domnul Vântu are o mare problemă. Unul din martorii cheie a fost arestat la Jakarta. Îmi este cunoscută panica unui om când martorul principal apare şi autorităţile îl prind? a mai afirmat Băsescu.
?Este o uriaşă minciună şi este penibil din partea unui candidat să apeleze la false discuţii. Am spus că nu cunosc nici un Popa. Veniţi cu astfel de insinuări la adresa unui om care poate avea relaţii civilizate şi cu un om ca Vântu. Dumneavoastră ştiţi astfel de oameni, sunteţi disperat în această campanie? a parat Geoană.

MECIUL ÎNTREBĂRILOR BĂSESCU - GEOANĂ


Site-ul Hotnews.ro şi ediţia online a săptămânalului "Academia Caţavencu" au dat publicităţi, joi, fotografii despre care spun că atestă faptul că liderul social-democrat Mircea Geoană l-ar fi vizitat, miercuri noapte, pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, la reşedinţa acestuia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vantu Mircea Geoană
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close