Antena 3 CNN Politică Băsescu, către o profesoară din Dorohoi: ?Hai să renunţăm la ţăţisme, vreţi?? (VIDEO)

Băsescu, către o profesoară din Dorohoi: ?Hai să renunţăm la ţăţisme, vreţi?? (VIDEO)

Băsescu, către o profesoară din Dorohoi: ?Hai să renunţăm la ţăţisme, vreţi?? (VIDEO)
02 Iul 2010   •   21:09

?Hai să renunţăm la ţăţisme, vreţi??. Acestea sunt cuvintele lui Traian Băsescu, adresate unei profesoare din Dorohoi, unul dintre locurile puternic lovite de inundaţii care a fost vizitat vineri de preşedinte.

Profesoara era foarte necăjită, ca şi ceilalţi oameni prezenţi în locul respectiv, din cauza situaţiei create de inundaţii. La un moment dat, Traian Băsescu a întrebat-o de ce nu şi-a asigurat casa. Femeia s-a supărat foarte tare la auzul întrebării preşedintelui, şi i-a spus că îi este foarte greu să se descurce cu doar 1.100 de lei pe lună.

"Pe ce, Doamne iartă-mă, să îmi mai fac asigurare?", l-a întrebat femeia. Apoi, preşedintele, sătul de atâta vorbărie i-a spus femeii din Dorohoi: ?Hai să renunţăm la ţăţisme, vreţi??, şi a plecat mai departe.

Preşedintele Băsescu a vizitat vineri zonele afectate de inundaţii din Botoşani şi Suceava. El ajuns şi la Dorohoi, una dintre localităţile cele mai afectate de inundaţii.

Clipul de mai sus a fost urcat pe www.videonews.ro de un utilizator al site-ului.

De asemenea, Traian Băsescu a mers, împreună cu Ministrul Apărării, Gabriel Oprea şi preşedintele consiliului judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, la casele afectate de inudaţii în comuna Pătrăuţi. El le-a recomandat localnicilor să nu-şi mai construiască locuinţe în zonele inundabile.

Antena3.ro

 

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close