x close

Băsescu, critici dure la adresa PNL: „Liberalii sunt contaminați cu năravurile proaste ale PSD-ului”

10 Feb 2020   •   12:05
Băsescu, critici dure la adresa PNL: „Liberalii sunt contaminați cu năravurile proaste ale PSD-ului” Foto: Agerpres

Fosul președinte Traian Băsescu critică dur PNL pentru că nu dorește să-și voteze propriile guverne pentru a se ajunge la anticipate.

„PNL are teslă! Şi ce credeţi că face PNL cu tesla? Să vedem.

Nu există țară în Uniunea Europeană în care partidele la putere să aibe ”pasiunea” de a își dărma propiile guverne. PDS-ul a făcut-o de două ori, PNL a anunțat deschis prin vocea președintelui său că urmează să-și provoace căderea în Parlament de două ori, după ce a contribuit din plin la reușita moțiunii de cenzură.
Contaminați de năravurile proaste ale PSD-ului (nu degeaba au făcut ei USL-ul) acum liberalii trâmbițează nevotarea guvernului „Ludovic al II-lea”.

Cum va răspunde PSD-ul dorinței liberalilor de a nu fi votat guvernul? Simplu: nu vor asigura cvorumul la momentele de vot. Poziţie extrem de uşor de justificat atâta timp cât liberalii nu-şi votează propriul guver.

PSD-ul se va prevala şi de aşteptarea deciziei CCR la întâmpinarea pe care a depus-o, tergiversâd votul pentru un nou guvern.
Și uite așa se intră într-o lungă perioadă de instabilitate politică care va avea ca plătitori PNL și Președintele României, cei care au luat puterea pentru a se juca de-a guvernele care cad.

Ca şi la PSD şi la PNL constatăm că deasupra interesului naţional de a avea un guvern stabil, se află interesele de partid sau chiar doar interesele câtorva lideri politici. Păcat! Este cert !

PNL are teslă!”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook. 

Citeşte mai multe despre:

Traian Basescu Ludovic Orban Guvernul Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati