Antena 3 CNN Politică Băsescu, despre absenţa PNL de la consultări: "Unii se surmenează foarte repede" (VIDEO)

Băsescu, despre absenţa PNL de la consultări: "Unii se surmenează foarte repede" (VIDEO)

Băsescu, despre absenţa PNL de la consultări: "Unii se surmenează foarte repede" (VIDEO)
Sursa foto: basescu
26 Apr 2010   •   20:26

Traian Băsescu a ironizat decizia PNL de a nu participa la consultările pe tema noii legi a ANI, de la Cotroceni. După ce a discutat cu partidele parlamentare, preşedintele a ţinut să precizeze că au fost şi parlamentari care nu au dorit să participe.

?Au existat şi excepţii, înţeleg că unii se surmenează foarte repede, n-au anduranţă la lucru îndelungat. Probabil că după amiaza trebuie să se odihnescă pentru a merge seara la televizor? a spus, râzând, preşedintele.

PNL a anunţat, prin preşedintele partidului, Crin Antonescu, că nu va mai participa la consultări cu preşedintele, decât în cazuri de forţă majoră.

"PNL este decis să nu mai fie element de decor în acţiunile pur mediatice şi partizane ale preşedintelui Traian Băsescu. Am luat decizia de a nu mai participa la niciun fel de consultări convocate de Traian Băsescu până când atitudinea, acţiunea şi discursul politic ale domniei sale nu vor semăna cu ceea ce înseamnă un preşedinte echilibrat, moderator, un preşedinte care nu e partizan", a anunţat Crin Antonescu.

Guvernul a elaborat luni un proiect de lege care să reglementeze activitatea Agenţiei Naţionale de Integritate. Preşedintele le-a cerut parlamentarilor să adopte noua lege în regim de urgenţă şi a înaintat şi un termen de 10 zile pentru ca legea să fie adoptată.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu Antonescu PNL consultari
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close