Antena 3 CNN Politică Băsescu îl dă în judecată pe Nicolăescu

Băsescu îl dă în judecată pe Nicolăescu

Băsescu îl dă în judecată pe Nicolăescu
11 Iul 2007   •   00:14

După ce la începutul mandatului său de ministru Eugen Nicolăescu a fost unul dintre favoriţii lui Traian Băsescu, acum cei doi au ajuns la proces. În urmă cu o lună ministrul Sănătăţii a declarat că preşedintele ar suferi de mai multe boli care intră în categoria celor psihice. Declaraţiile au fost făcute de ministrul Sănătăţii într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, când ziariştii i-au cerut să comenteze criticile lansate de preşedinte la adresa sistemului sanitar.

Preşedintele a hotărât să-l dea în judecată pe Nicolăescu. Traian Băsescu cere daune morale de 50.000 de lei şi a intentat procesul prin intermediul unei firme de avocatură.

Şeful statului mai doreşte ca instanţa să-l oblige pe Nicolăescu să plăteasca publicarea hotărârii judecătoreşti în două numere consecutive a două cotidiene, iar caracterele folosite să fie aceleaşi care sunt folosite la publicarea articolelor cu declaraţiile ministrului Sănătăţii. Din cauza vacanţei judecătoreşti, plângerea preşedintelui va fi discutată abia în 7 septembrie, la Judecătoria sectorului 1.

NICOLĂESCU: BĂSESCU ARE DIAGNOSTIC DE NATURĂ PSIHIATRICĂ -

Citiţi NICOLĂESCU: BĂSESCU ARE O NOUĂ PASIUNE - PROCESOMANIA

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close