Antena 3 CNN Politică Băsescu în campanie la Constanţa

Băsescu în campanie la Constanţa

Băsescu în campanie la Constanţa
06 Mai 2007   •   16:24

Traian Băsescu a fost întâmpinat în piaţa Ovidiu din Constanţa cu ?Ciuleandra?, un ?cântec magic? a spus preşedintele. Băsescu a menţionat că în acest moment este un preşedinte suspendat pentru că a refuzat să facă ?compromisuri care ar fi compromis România pentru foarte mulţi ani?. Suspendarea sa pentru că ar fi încălcat Constituţia este o păcăleală, pentru că nici unul dintre cei care îl acuză de acest lucru nu spune ce articol al acestei legi a încălcat, a mai spus preşedintele Băsescu. Eliminarea PD de la guvernare şi suspendarea sa au însemnat îndepărtarea puterii politice de către popor, în opinia lui Traian Băsescu.

?Am orientat politica externă spre occident, am informat partenerii europeni de pericolul dependenţei energetice, am dus o politică prin care să asigur independenţă energetică ţării mele, am dus interesele Republicii Moldova la Casa Albă, am forţat Guvernul să acorde 5% din PIB educaţiei, am încercat să garantăm lipsa influenţei politice în justiţie, am condamnat crimele comunismului şi poliţia politică. Am greşit?,? a întrebat Traian Băsescu retoric, mulţimea.

Peste o sută de lucrători ai Ministerului Internelor şi Reformei Administrative au asigurat paza lui Traian Băsescu la mitingul organizat de PD. La manifestaţie au fost prezente 10.000 de persoane. Susţinători din toată ţară ai preşedintelui suspendat au sosit la Constanţa. Aproximativ 2.000 de gălăţeni, membri PD, PLD sau doar simpatizanţi, s-au îmbarcat în autocare şi au pornit spre litoral. Din Buzău 30 de autocare cu 1.500 de simpatizanţi au plecat spre miting în cursul dimineţii.

Susţinătorii preşedintelui Traian Băsescu au distribuit ecusoane, afişe, sau pancarte cu mesaje de susţinere. Nu au lipsit nici brăţările cu mesajul ?cetăţean suspendat?.

Citiţi CAMPANIE PSD ANTI-BĂSESCU LA SATU MARE

Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close