Antena 3 Politică Traian Băsescu, dezlănțuit la adresa unui ministru tehnocrat: Un derbedeu!

Traian Băsescu, dezlănțuit la adresa unui ministru tehnocrat: Un derbedeu!

de G.S.    |    01 Apr 2016   •   22:19
Traian Băsescu, dezlănțuit la adresa unui ministru tehnocrat: Un derbedeu!
Sursa foto: Foto: Facebook / Traian Basescu

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a reușit să îl scoată din sărite pe Traian Băsescu, cu declarația sa conform căreia 35 de miliarde de euro au fost scoase din România în camioane, în timpul mandatelor sale de președinte.

"Dacă Irimescu ştie, înseamnă că are şi elemente să probeze. Dacă nu, este un delator ordinar şi trebuie arestat imediat. Un derbedeu ca ăsta. Dacă are cumva dreptate, înseamnă că serviciile de contra informaţii, deci SRI, au fost părtaşe cu ei. Nu era posibil un asemenea transfer de bani, fără să-şi dea seama structurile de contrainformaţii româneşti. Ori unul, ori altul trebuie arestat imediat. Dumneavoastră mă întrebaţi pe mine, ca şef de stat, dacă ştiu despre operaţiuni de scoatere masivă de valută din ţară. 35 de miliarde de euro, vă daţi seama. PIB-ul României este de circa 50 de miliarde, deci un PIB întreg scos pentu că aşa spune Irimescu", a explicat Băsescu într-o emisiune televizată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close