Antena 3 CNN Politică Băsescu le-a cerut PDL-iştilor să aprobe trimiterea în justiţie a dosarului lui Dan Păsat

Băsescu le-a cerut PDL-iştilor să aprobe trimiterea în justiţie a dosarului lui Dan Păsat

Băsescu le-a cerut PDL-iştilor să aprobe trimiterea în justiţie a dosarului lui Dan Păsat
Sursa foto: Foto: Antena 3
31 Ian 2011   •   22:20

Preşedintele Traian Băsescu le-a cerut, luni, parlamenarilor PDL să aprobe trimiterea în justiţie a dosarelor de la Parlament, făcând referire la deputatul PDL Dan Păsat. De asemenea, şeful statului i-a criticat pe liderii partidului pentru că nu fac declaraţii publice în sprijinul formaţiunii.

Băsescu le-a spus parlamentarilor PDL că, oricât de dureros ar fi, nu trebuie să se opună trimiterii în faţa justiţiei a dosarelor aflate în Parlament. Preşedintele a menţionat că nu trebuie se mai repete situaţii de genul celui privind cazul Monica Ridzi şi i-a spus lui Păsat că dacă doreşte să facă un bine ţării, atunci trebuie să ceară parlamentarilor să aprobe în plen ca dosarul său să ajungă în justiţie, relatează Mediafax.

În acelaşi timp, şeful statului a precizat că PDL nu trebuie să cadă în greşeala PSD de a critica activitatea magistraţilor, arătând că în procesul justiţiei nu se mai poate interveni.

În cadrul întâlnirii şefului statului cu partidul democrat-liberali, preşedintele Traian Băsescu s-a arătat nemulţumit şi de faptul că PDL "nu s-a obosit până acum să-l apere". Astfel, Băsescu i-a criticat pe "greii" partidului pentru faptul că apără public partidul, menţionând că "stelele partidului stau bine ascunse în tranşee, ca să nu-i atingă vreun glonţ".

Mai mult decât atât, şeful statului le-a recomandat democrat-liberalilor care merg la diverse posturi de televiziuni pentru a apăra partidul să se documenteze în prealabil.

Preşedintele Traian Băsescu  a particpat, luni seară, timp de o oră şi 20 de minute, la şedinţa grupurilor PDL unde s-a discutat despre priorităţile legislative ale sesiunii parlamentare care va începe la 1 februarie.

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu pdl Dan Pasat
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close