Antena 3 CNN Politică ?Băsescu nu are calităţile unui preşedinte?

?Băsescu nu are calităţile unui preşedinte?

?Băsescu nu are calităţile unui preşedinte?
14 Mai 2007   •   23:38

Invitat într-o emisiune televizată, preşedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat că ?Traian Băsescu nu trebuie să mai fie preşedintele României, pentru că nu are calităţile unui preşedinte?. Însă, ?vocea poporului nu poate fi ignorată. Dacă oamenii îl vor pe Traian Băsescu, înseamnă că îl merită pe Traian Băsescu?. ?Poporul îl ascultă pe Traian Băsescu. Cel care se luptă cu corupţia, dar nu are niciun corupt dovedit. Cel care se luptă cu oligarhia, dar nu ştie ce este aceea!?, a adăugat preşedintele conservatorilor. Acesta a precizat faptul că ?nimeni nu poate obliga poporul cu cine să voteze?.

?De ani de zile încerc să demonstrez electoratului că are nevoie de un partid serios care nu trăieşte din afacerile cu statul. Noi sperăm că electoratul din România va înţelege că are nevoie de o nouă clasă politică?, a precizat Dan Voiculescu. Preşedintele Partidului Conservator a ţinut să precizeze faptul că Traian Băsescu nu se va schimba. ?Va rămâne acelaşi solitar care nu dă doi bani pe nimeni, nici pe prieteni, nici pe duşmani?.

?La toate mitingurile, Traian Băsescu are un dialog cu masele prin care incită la violenţă. România pierde enorm, pentru că politicienii nu se preocupă de problemele oamenilor?, a declarat Dan Voiculescu. Singura soluţie, potrivit liderului conservator, ar fi votul DA la referendumul din 19 mai.

Antena3.ro

×
Parteneri
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi
x close