Antena 3 CNN Politică "Băsescu rămâne un politician puternic"

"Băsescu rămâne un politician puternic"

"Băsescu rămâne un politician puternic"
22 Apr 2007   •   12:43
Adriana Săftoiu, fostul purtător de cuvânt de la Cotroceni le-a spus din nou, jurnaliştilor de la ?Adevărul?, că motivele demisiei ei sunt strict personale şi că nu au legătură cu preşedintele Traian Băsescu.

Adriana Săftoiu a fost consilierul preşedintelui Băsescu pe Comunicare Publică până pe data de 1 aprilie, când şi-a prezentat demisia. Cu doar două săptămâni înainte, pe 19 martie, soţul ei, Claudiu Săftoiu, demisionase din funcţia de director SIE, ca urmare a unui scandal mediatic rezultat din dezvăluirile acestuia în faţa Comisiei Voiculescu. Anterior, Claudiu Săftoiu a fost consilier prezidenţial pe probleme de politică internă.

Demisia Adrianei Săftoiu a generat imediat un val de speculaţii în presa românească. Numeroşi jurnalişti au considerat-o fie o reacţie directă la retragerea soţului, fie au pus-o pe seama caracterului dificil al preşedintelui Băsescu. Adriana Săftoiu spune în continuare că a renunţat din motive strict personale. şi că are încredere în steaua norocoasă a lui Traian Băsescu.

Fostul consilier a declarat jurnaliştilor de la ?Adevărul? că preşedintele suspendat este un om de echipă şi totodată, unul din cei mai puternici politicieni ai României din ultimii 20 de ani. După demisie, fostul consilier prezidenţial, nu s-a mai întâlnit cu Băsescu. Pe viitor, Adriana Săftoiu se va ocupa de consultanţă politică, mai spun jurnaliştii, dar pentru moment, soţii Săftoiu sunt preocupaţi de viaţa de familie.

Antena 3

×
Parteneri
Vine vara în România! Prognoza meteo pentru luna iunie
x close