Antena 3 CNN Politică Băsescu sugerează trucajul: "Înregistrarea a fost demontată de un specialist. Veţi vedea"

Băsescu sugerează trucajul: "Înregistrarea a fost demontată de un specialist. Veţi vedea"

Băsescu sugerează trucajul: "Înregistrarea a fost demontată de un specialist. Veţi vedea"
Sursa foto: Traian Bãsescu
27 Noi 2009   •   11:09

Scena în care preşedintele Traian Băsescu apare lovind un copil în timpul unui miting electoral, a fost "demontată pe un calculator" şi va fi văzută astăzi şi de public, a dat asigurări vineri dimineaţă şeful statului, de la sediul său de campanie. Băsescu a sugerat că imaginile ar constitui un trucaj fapt care va fi demonstrat de un specialist.

"Eu am văzut deja demontată scena pe un calculator, probabil că mâine o să o vadă şi publicul a afirmat Băsescu, citat de Mediafax, în momentul în care părăsea sediul său de campanie.

Băsescu a subliniat că "mâine" (astăzi - n.r.) va fi dată publicităţii o "demonstraţie" în acest sens făcută "de un specialist".
"Nu vreau să fac niciun fel de afirmaţie înainte. Veţi vedea mâine. Eu am văzut deja", a afirmat preşedintele, întrebat dacă respectiva demonstraţie va demonta înregistrarea.

Cotidianul "Gardianul" a dat publicităţii, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu pare că ar fi lovit un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral.
Iniţial, pus faţă în faţă cu înregistrare, preşedintele a evitat să se pronunţe dacă filmul este sau nu trucat.
Câteva ore mai târziu, Băsescu a ieşit din nou cu o declaraţie publică în carea susţinut că nu a lovit în viaţa sa un copil, dar a refuzat din nou orice comentariu asupra "calităţii" casetei difuzate.
"Vă pot spune ce văd eu pe caseta pe care o difuzaţi. M-am uitat foarte atent la emisiune. Văd o femeie disperată, cu care vorbeam, aproape în genunchi şi văd un copil care râde după ce se dă înapoi. Nu cred că un copil lovit, aşa cum spunea domnul Patriciu, întâi în plex şi pe urmă peste faţă, râde şi nu îşi pune mâinile la faţă sau la plex. Cred că s-a ajuns prea departe cu campania murdară şi asta arată disperarea", a apreciat Băsescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: inregistrare copil lovire Campanie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close