Antena 3 CNN Politică Becali ar putea fi exclus din PNL. Ce spun şefii liberali despre acest zvon

Becali ar putea fi exclus din PNL. Ce spun şefii liberali despre acest zvon

Becali ar putea fi exclus din PNL. Ce spun şefii liberali despre acest zvon
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Ian 2013   •   11:40

Vicepreşedintele liberalilor Sorin Frunzăverde a declarat luni, înaintea Biroului Politic Central al PNL, că nu a auzit că ar exista o discuţie în interiorul partidului despre o excluderea a deputatului George Becali şi a spus că "nu vede ce motive ar exista pentru un asemenea gest politic".

"Nu am auzit o asemenea discuţie şi cred că nici nu a avut loc. Nu văd ce motive ar fi în acest moment să aibă loc un asemenea gest politic. Sunt cele două excluderi (Cătălin Cherecheş şi Octavian Bot - n.r.) pe care deja le cunoaşteţi, au fost aprobate de Biroul Politic Central", a spus liberalul, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă George Becali este un motiv de mândrie pentru PNL, Frunzăverde a spus că preferă să nu comenteze.

În ceea ce priveşte modificarea Statutului deputaţilor şi senatorilor, liberalul a afirmat că au avut loc discuţii preliminare în acest sens.

Vicepreşedintele PNL a mai spus că în cadrul întâlnirilor de luni ale PNL una dintre temele foarte importante care va fi discutată este legată de organizarea următorului congres, care cel mai probabil va avea loc la finele lunii februarie.

Întrebat dacă există în PNL o teamă despre o posibilă ieşire de la guvernare, liberalul a răspuns că nu şi a spus că nu există o altă soluţie politică în prezent. "Guvernăm în USL şi cred că nu există o altă soluţie politică în acest moment", a spus Sorin Frunzăverde.

Duminică seara a apărut informaţia că preşedintele PNL, Crin Antonescu, ar intenţiona să-l excludă din partid pe Gigi Becali, din cauza unor declaraţii pe care acesta le-a făcut la adresa unor colegi de partid.






×
Subiecte în articol: George Becali Crin Antonescu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close