Antena 3 CNN Politică Becali: I-am oferit lui Băsescu un milion de $

Becali: I-am oferit lui Băsescu un milion de $

Becali: I-am oferit lui Băsescu un milion de $
16 Mai 2007   •   13:50

Un milion de dolari este suma pe care Gigi Becali ar fi fost dispus să i-o ofere lui Traian Băsescu pentru susţinerea campaniei electorale. ?Până la un milion de dolari eram dispus să cheltuiesc pentru susţinerea lui Băsescu. Suma nu conta la mine. N-am contribuit cu nici un leu, pentru ca m-a refuzat. Mi-a spus ca are bani la partid?, a declarat pentru ?Cotidianul? liderul PNG-CD.

Pentru sponsorizarea lui Traian Băsescu, Becali ar fi apelat şi la jucătorii Stelei. ?Eu nu puteam da de unul singur o asemenea sumă, aşa că aş fi apelat la rudele mele, la prietenii mei şi la jucătorii de la Steaua, care sunt şi ei familia mea. Jucătorii mei puteau face şi ei o sponsorizare de 500 de milioane (de lei vechi - n.red.), pentru că doar atât permite legea. Le dădeam eu banii, pentru că apoi trebuiau făcute actele, urma Curtea de Conturi să verifice şi tot aşa?, a spus Becali jurnaliştilor de la ?Cotidianul?.

Sebastian Lăzăroiu, membru al staffului de campanie al preşedintelui suspendat a declarat pentru ?Cotidianul? că nu are cunoştinţe despre o asemenea ofertă din partea lui Gigi Becali. Lăzăroiu nu a exclus posibilitatea unei discuţii între Băsescu şi Becali.

Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close