Antena 3 CNN Politică Becali nu este de acord cu propunerea ministrului Justiției. Ce îi cere Monei Pivniceru

Becali nu este de acord cu propunerea ministrului Justiției. Ce îi cere Monei Pivniceru

Becali nu este de acord cu propunerea ministrului Justiției. Ce îi cere Monei Pivniceru
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Oct 2012   •   21:02

Europarlamentarul George Becali i-a transmis, luni seară, ministrului Justiţiei, Mona Pivniceru, să nu-l propună pentru şefia DNA pe Claudiu Dumitrescu, unul dintre anchetatorii în dosarul "Valiza", scrie Mediafax.

Becali a susţinut la un post de televiziune că ţine să-i transmită ministrului Justiţiei, Mona Pivniceru, să nu-l desemneze pe Dumitrescu pentru şefia DNA.

"O rog pe doamna ministru de Justiţie, Mona Pivniceru, să aibă mare grijă să nu cumva să desemneze la DNA pe domnul ... cum îl cheamă? ... Şi-a depus candidatura, e procuror, care a instrumentat cazul «Valiza», Claudiu Dumitrescu. Este un om care a spus la primă - mită, care i-a spus corupţie. Cred că DNA, la ora asta, au nişte procurori incoruptibili şi asta e foarte bine pentru români. Numai că eu cred că trebuie să aibă un alt cârmuitor, care să-i pondereze. De ce? Ei sunt foarte răi, sunt incoruptibili şi e bine asta, dar dacă au şi un şef rău, cum era Morar, ei inventează şi dosare, adică de exemplu Claudiu Dumitrescu ăsta i-a spus la premiere - mită", a afirmat Becali.

El a adăugat că la DNA trebuie să fie "un om echilibrat, un om care să nu fie răutăcios, care să nu fie invidios şi să-i pondereze pe ăia de acolo".


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close