Berceanu: se încearcă destabilizarea PD

11 Apr 2007   •   20:53
Berceanu: se încearcă destabilizarea PD
Fostul ministru al Transporturilor, democratul Radu Berceanu a declarat în cadrul unui interviu că se încearcă destabilizarea Partidului Democrat prin campanii de presă. Berceanu a avertizat conducerea partidului să nu se lase influenţată de materialele apărute în presă. În caz contrar, senatorul democrat spune că partidul îşi va pierde electoratul şi va dispărea de pe scena politică.

Radu Berceanu susţine că nu există divergenţe de opinii la vârful Partidului Democrat, iar informaţiile potrivit cărora se pregăteşte debarcarea lui Emil Boc din fruntea PD sunt simple intoxicări. ?În interiorul PD nu există nicio schismă şi nicio ruptură. Dacă va fi construită din afara PD, probabil cu ajutorul unor oameni din interiorul PD, care să fie într-un fel sau altul motivaţi să facă chestii de astea, se poate?, a declarat Berceanu pentru Mediafax.

Fostul ministru al Transporturilor s-a referit şi la conflictul democraţilor cu liberalii. Cei vizaţi au fost premierul Tăriceanu şi oamenii din jurul său. Radu Berceanu a precizat pentru Mediafax că ?noi nu ne luptăm cu PNL. Noi ne luptăm cu câteva persoane care s-au hotărât că le-au mers foarte bine pe vremea PSD afacerile cu montat de drene la banii statului care să curgă în buzunarele lor. Când au constatat că se întâmplă nişte lucruri, au început să caute sursa problemelor?.

Partidul Democrat nu a făcut nicio înţelegere ca să rămână la putere, mai susţine vicepreşedintele democrat. Acesta ar fi şi motivul pentru care se va ajunge la suspendarea preşedintelui, care în afara sprijinului PD nu mai este susţinut de nicio altă forţă politică.

?PD, la ora actuală, are o zonă de mişcare foarte îngustă şi foarte greu de identificat, pentru ea se referă la electorat. Credeţi că era vreo problemă ca PD să facă vreo înţelegere şi să fie la guvernare vâjâind? Nu era absolut nicio problemă. Numai că noi nu am vrut să facem chestia asta. Asta e. Ne-am ales acest drum, mergem pe el cât putem?, a conchis Berceanu.

Antena 3

Parteneri
x close