Bilanțul trădărilor din Parlament. Mai mulți aleși socotiți în tabăra PSD participă la ședința pentru învestirea Guvernului Orban

de A.M.P    |    04 Noi 2019   •   15:24
Bilanțul trădărilor din Parlament. Mai mulți aleși socotiți în tabăra PSD participă la ședința pentru învestirea Guvernului Orban Foto captura Antena 3

Doi parlamentari neafiliați care erau socotiți în tabăra PSD se află în sală la votul de învestitură a Guvernului Orban. Este vorba de deputații ex-ALDE Alexandru Băișanu și Marian Cucșa. De asemenea, deputatul afiliat PSD Remus Borza este și el în plen, unde a stat la discuții cu liberalii și aceștia i-au aranjat cravata. Și deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu este prezentă în sală, scrie stiripesurse.ro.

În bănci se află și foștii PSD-iști Mihăiță Găină și Sorin Bota care au votat și la moțiunea de cenzură.

Șase parlamentari Pro România se află și ei în sală: Georgian Pop, Mircea Banias, Sorin Câmpeanu, Damian Florea, Daniel Constantin și Meiroșu Emilia.

Majoritatea atârnă de un fir de ață: ședința s-a deschis la limită cu 235 de parlamentari prezenți, cu doar doi peste numărul minim. Cu alte cuvinte, dacă la vot dispar 3 parlamentari din sală sau votează contra, guvernul pică.

Parteneri
x close