Antena 3 CNN Politică Bilete gratuite la meciul lui Lucian Bute, pentru democrat liberali

Bilete gratuite la meciul lui Lucian Bute, pentru democrat liberali

Bilete gratuite la meciul lui Lucian Bute, pentru democrat liberali
Sursa foto: Foto: Videonews
07 Iul 2011   •   10:01

Meciul de sâmbătă al lui Lucian Bute a transformat partidul democrat liberal într-o casă de bilete. Orice membru de frunte al partidului pare că are porţile deschise la gala de sâmbătă. Ministerul condus de Elena Udrea, de altfel promotorul acestei gale, împarte bilete în stânga şi în dreapta, membru de partid să fii. Un reporter Antena 1 a reuşit să pună mână pe trei bilete, deşi nu are carnet portocaliu.

Reporterul s-a recomandat drept şeful de cabinet al preşedintelui unui consiliu judeţean. Primul apel - la cabinetul domnului secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Răzvan Murgeanu.

"Am şi eu, doamnă, o rugăminte mare, mare de tot.  În vederea meciului de sâmbătă al domnului Lucian Bute, ştiu că s-au dat invitaţii mai peste tot în ţară, numai că la noi n-au ajuns", se plânge reporterul.

"Dar nu de la noi de la cabinet, nu de la domnul Murgeanu de la cabinet, de la cabinetul, probabil, al domnului ministru", i se răspunde.

Ca să ne convingem, am sunat-o şi pe Ada Meseşean, şefa biroului de comunicare a PDL. 

"Păi, şefu' trebuia să ştie că este Elena cea care s-a ocupat de treaba asta! Cum Dumnezeu nu ştie? Deci Elena, săraca, s-a ocupat de toată povestea asta. Elena Udrea!", a spus Ada Meseşan.

 


Zis şi făcut. Reporterii Au sunat la ministerul dumneaiei. După jumătate de oră, ziariştii au primit răspuns.

"Uitaţi, i-am spus domnului secretar general şi a oprit trei bilete. Dacă puteţi trimite pe cineva să le ia", a spus Nastasia Gheorghe, secretar general al Ministerului Turismului.

Reporterii s-au dus cu o camera ascunsă. Nimeni nu i-a întrebat nimic, nu au semnat nimic. Au primit biletele şi duşi au fost. I-au sunat mai târziu pe cei de la minister, pentru a le returna biletele.

"Chiar nu aţi procedat corect şi nu se procedează aşa, să ştiţi!", a spus Nastasia Gheorghe. Când reporterii i-au spus că vor să returneze biletele, angajatul cabinetului i-a solicitat să lase numărul de telefon.

Biletele vor ajunge înapoi la minister.



×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close