Antena 3 CNN Politică Birourile Permanente ale celor două Camere, convocate vineri la ora 11.00

Birourile Permanente ale celor două Camere, convocate vineri la ora 11.00

Birourile Permanente ale celor două Camere, convocate vineri la ora 11.00
Sursa foto: Foto: dcnews.ro
de M.Z.    |    03 Mai 2012   •   23:25

Birourile Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului se reunesc vineri, la ora 11.00, pentru a stabili calendarul legat de audierile în comisiile de specialitate ale miniştrilor propuşi în Cabinetul Victor Ponta şi votul în plen asupra noului guvern, potrivit Mediafax.

Programul de guvernare şi lista miniştrilor propuşi în Cabinetul Ponta şi fost depuse, joi seară, la Parlament, de ministrul delegat desemnat pentru relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa.

"Am depus, aşa cum prevede procedura, la cabinetul preşedintelui Camerei, solicitarea premierului desemnat Victor Ponta de a întruni Camerele reunite în vederea învestiturii", a spus Duşa.

El a precizat că la solictarea lui Ponta a anexat şi programul de guvernare şi lista cu miniştrii care urmează să primească votul Parlamentului.

Potrivit lui Duşa, componenţa Cabinetului este cea anunţată de premierul desemnat, mai puţin ministrul propus pentru strategii guvernamentale, Victor Alistar.

Duşa a spus că programul de guvernare este structurat pe 17 capitole şi are 53 de pagini, fiind un program social-liberal care prevede măsuri de creştere economică pentrul anul în curs.

El şi-a manifestat speranţa ca vineri Birourile Permanente reunite să convoace pentru luni dimineaţa, la ora 10.00 sau 11.00, comisiile pentru audieri şi după-amiază plenul pentru învestirea Guvernului.

×
Subiecte în articol: parlament audieri ministri
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close