Antena 3 Politică Blaga: Mă tem doar de Dumnezeu. Din partid plec într-un singur loc: acasă

Blaga: Mă tem doar de Dumnezeu. Din partid plec într-un singur loc: acasă

de G.S.    |    02 Mar 2013   •   17:27
Blaga: Mă tem doar de Dumnezeu. Din partid plec într-un singur loc: acasă Foto: Agerpres

Liderul PDL Vasile Blaga a afirmat sâmbătă la Iaşi că nu se teme de trădări în rândul propriilor susţinători la congres şi că are frică doar de Dumnezeu, adăugând că în cabina de vot delegaţii vor vota cinstit, fără camere de luat vederi şi telefoane mobile, conform Mediafax.
   
Vasile Blaga a spus, într-o conferinţă de presă, că nu se teme de eventuale trădări la congres din partea celor care îi susţin moţiunea, precizând că oamenii vor judeca singuri în cabina de vot.
   
"Mă tem doar de Dumnezeu, n-am nici o emoţie, oamenii vor judeca singuri", a declarat Vasile Blaga.
   
El a adăugat că, la Convenţia Naţională, delegaţii se vor putea exprima liber şi cinstit în cabina de vot, "fără camere de luat vederi sau telefoane mobile".
   
"Eu nu fac parte dintr-un partid în care să spun: dacă nu mă alegeţi, mai văd dacă rămân. Din partid plec într-un singur loc: acasă", a spus Vasile Blaga.
   
Totodată, liderul PDL nu crede că democrat-liberalii care iubesc partidul îl vor părăsi după Convenţia din 23 martie.
   
"Sigur, există colegi care cunosc partidul doar de când PDL a intrat la putere. Eu cred că şi ei ţin la PDL. După Convenţia din 2001 au plecat jumătate, dar partidul nu s-a rupt. Şi au plecat atunci oameni inclusiv din fruntea partidului, precum Alexandru Sassu sau Bogdan Niculescu Duvăz", a afirmat Blaga.
   
Întrebat dacă îi va adresa o invitaţie la congres preşedintelui Traian Băsescu, liderul PDL Vasile Blaga a spus că, potrivit Statutului PDL, doar comisia de organizare a Convenţiei naţionale o poate face.
   
"Nu eu adresez invitaţia preşedintelui Traian Băsescu, ci comisia de organizare a convenţiei naţionale, aceasta este prevederea statutară. Nu am nimic împotrivă ca preşedintele să participe la Convenţie", a spus liderul democrat-liberalilor.
   
Vasile Blaga a avut sâmbătă o întâlnire cu membrii PDL Iaşi, cărora le-a prezentat moţiunea cu care va candida la şefia partidului, la reuniune fiind prezenţi câteva sute de democrat-liberali din judeţ.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close