Antena 3 Politică Blaga: Partidul trebuie să se adune. Nu stai în Bucureşti în situaţia în care îţi pleacă un prim-vicepreşedinte

Blaga: Partidul trebuie să se adune. Nu stai în Bucureşti în situaţia în care îţi pleacă un prim-vicepreşedinte

30 Mar 2012   •   19:07
Blaga: Partidul trebuie să se adune. Nu stai în Bucureşti în situaţia în care îţi pleacă un prim-vicepreşedinte
Sursa foto: Foto: Intact Images

Vasile Blaga critica încă de ieri haosul şi lipsa de reacţie, dar şi de comunicare din PDL. Preşedintele Senatului era supărat pe liderii partidului care stăteau în birou în loc să meargă la Reşiţa.

"Partidul trebuie să se adune. Mă aşteptam ca oameni din conducerea partidului să fi fost deja la Reşiţa. Eu, dacă eram secretar general, cel puţin aşa aş fi procedat. Nu trebuie să stai în Bucureşti în situaţia în care îţi pleacă un prim-vicepreşedinte, un preşedinte de organizaţie şi de consiliu judeţean. Sigur că trebuie avută o discuţie imediată, eu aş fi avut-o deja" a declarat Vasile Blaga.

"Evident că fiecare dintre noi, şi în special cei care conduc partidul, trebuie să-şi evalueze activitatea. Nu este foarte greu de înţeles că printr-o astfel de situaţie nu treci cu două-trei declaraţii publice" a mai adăugat acesta.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close