Antena 3 CNN Politică Blaga: PDL încă nu are o treime în Senat pentru convocarea Parlamentului, dar speră să obţină

Blaga: PDL încă nu are o treime în Senat pentru convocarea Parlamentului, dar speră să obţină

Blaga: PDL încă nu are o treime în Senat pentru convocarea Parlamentului, dar speră să obţină
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Aug 2012   •   13:43

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, miercuri, că, în Senat, PDL "încă nu are o treime" pentru convocarea Parlamentului, că mai are nevoie de şase voturi, dar speră să le obţină, scrie Mediafax.

Blaga a făcut această precizare după ce a spus că datele comunicate de BEC arată că referendumul pentru demiterea preşedintelui este invalid, menţionând că PDL cere USL să accepte că a pierdut şi să convoace, imediat după ce Curtea Constituţională se pronunţă, Birourile Permanente ale Camerei, care, la rândul lor, să convoace şedinţa comună a Camerelor pentru a putea fi citită decizia Curţii.
   
Curtea Constituţională se întruneşte miercuri, la ora 14.00, pentru a lua în discuţie rezultatele referendumului din 29 iulie privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu.
   
Documentele cu rezultatele finale ale referendumului din 29 iulie privind demiterea preşedintelui au ajuns de la Biroul Electoral Central la Curtea Constituţională.
   
Participarea la referendum a fost de 46,24%, iar dintre alegători, 87,52% au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu, iar 11,15% s-au pronunţat împotrivă, potrivit rezultatelor finale ale referendumului din 29 iulie, anunţate miercuri de BEC.
 



×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close