Antena 3 CNN Politică Blaga: Tăriceanu a vrut să cumpere avioane de 300 de milioane de euro

Blaga: Tăriceanu a vrut să cumpere avioane de 300 de milioane de euro

Blaga: Tăriceanu a vrut să cumpere avioane de 300 de milioane de euro
23 Iul 2007   •   13:08

Nu Băsescu a vrut să-şi cumpere avioane noi pentru preşedinţie, ci Tăriceanu a venit cu ideea. Afirmaţia aparţine secretarului general al PD, Vasile Blaga, care susţine că premierul este cel care a propus achiziţionarea celor două aeronave care au făcut atâta vâlvă în presa ultimelor zile. Blaga precizează că Tăriceanu este şi el beneficiar al acestor avioane, iar jocul mediatic pe care l-a pus în scenă după şedinţa CSAT este ?de doi lei?. Fostul ministru de interne a subliniat că Administraţia Prezidenţială nu poate deţine avioane, ci apelează la cele ale Romavia, care este o societate comercială din subordinea Ministerului Apărării.

Luni, chiar Administraţia Prezidenţială a dat publicităţii un comunicat de presă prin care precizează că preşedintele nici măcar nu este principalul beneficiar al aeronavelor Romavia, cu atât mai puţin nu putea dispune redotarea Companiei.

?Administraţia Prezidenţială consideră ca fiind descalificant modul în care lideri ai PNL au propus şi susţinut în CSAT conceptul de redotare a Companiei ROMAVIA, pentru ca, ulterior, reprezentanţi ai aceluiaşi partid, dar şi ai PSD, să folosească tema pentru atacuri politice nejustificate împotriva preşedintelui României?, se arată în comunicat.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close