Antena 3 CNN Politică Bogdan Chirieac, despre secretele unei ample operațiuni cu miză politică uriașă

Bogdan Chirieac, despre secretele unei ample operațiuni cu miză politică uriașă

Bogdan Chirieac, despre secretele unei ample operațiuni cu miză politică uriașă
19 Iul 2017   •   20:40

Bogdan Chirieac a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre materialul pe care l-a scris pe site-ul dcnews.ro. Chirieac spune că „presa din România a fost foarte interesată de un document apărut pe un blog prin care o companie britanică, SCL, a făcut un contract cu o companie americană, Andreea & Associates, pentru ca membri ai Guvernului american și ai Congresului să fie informați în legătură cu lupta anticorupție din România. Nu contractul mi se pare important, ci orizontul către lumea de mâine pe care îl deschide SCL”.

„Presa din România a fost foarte interesată de un document apărut pe un blog prin care o companie britanică, SCL, a făcut un contract cu o companie americană, Andreea & Associates, pentru ca membri ai Guvernului american și ai Congresului să fie informați în legătură cu lupta anticorupție din România. Nu contractul mi se pare important, ci orizontul către lumea de mâine pe care îl deschide SCL”, a mai spus Bogdan Chirieac în articolul său.

Bogdan Chirieac explică în detaliu această operațiune. „Se aplică criteriile comerciale ale utilizatorilor de net și în politică. Utilizatorii de internet stiu că în funcție de ce caută pe net primesc și publicitate.

Referitor la protestele #rezist, pricinuite de Ordonanța 13, Chirieac spune că „ar putea fi un experiment de tip SCL”,

„O ordonanță tehnică juridică, nu fusese citită, în schimb toată lumea se informa de pe rețelele de socializare. Ce face acest soft? Pe mine, ca utilizator de net, m-a fișat, mai ales că există un istoric deja.  În funcție de ce consideră ei că sunt de dreapta sau de stânga, dacă vor să mă facă să votez cu ALDE, se calibrează un mesaj pentru mine”, a spus Bogdan Chirieac.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close