Antena 3 CNN Politică Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern

Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern

Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern
Sursa foto: Foto: Ramona Ioana Bruynseels/ Facebook
05 Noi 2019   •   08:46

Ramona Ioana Bruynseels atrage atenţia că noul Guvern este rezultatul unor trocuri politice şi de aceea nu este unul solid.

Candidatul umaniştilor pentru alegerile prezidenţiale pune astfel sub semnul întrebării capacitatea Executivului de a face faţă misiunii dificile pe care o are:

 "Experiențele ultimilor 30 de ani ne-au arătat că proiectele politice construite prin trădare s-au năruit tot prin trădare", a declarat Bruynseels.

„Am fi avut nevoie de un guvern solid. Proiectele construite prin trădare, prin trădare s-au năruit”, mai spune candidata la prezidențiale.

Ramona Ioana Bruynseels s-a arătat rezervată după ce Executivul Orban a fost votat în Parlament.

"Nu avem prea multe motive de optimism, având în vedere că e un guvern votat în urma unor compromisuri și trădări. Trebuie schimbat radical sistemul bazat pe trocuri politice", a apreciat candidatul umaniștilor la prezidențiale.

Totodată, Ramona Ioana Bruynseels spune că misiunea noului guvern va fi una dificilă și că în acest moment România ar fi avut nevoie de un guvern solid.

"Noul guvern va fi într-o poziție foarte delicată. O majoritate parlamentară fragilă, un buget pe care îl va pregăti, probabil, în grabă, cu două rânduri de alegeri în 2020, multe vorbe și promisiuni, puțină activitate reală. Dacă aveam o clasă politică responsabilă, guvernul ar fi fost schimbat imediat după europarlamentare", a apreciat Ramona Ioana Bruynseels.

"Mi-e teamă că noul guvern nu se va putea angaja la proiecte consistente și nu va putea genera schimbarea profundă așteptată de toți românii. Acum, România ar fi avut nevoie de un guvern competent, serios, solid. Mare atenție: experiențele ultimilor 30 de ani ne-au arătat că proiectele politice construite prin trădare s-au năruit tot prin trădare", a avertizat Ramona Ioana Bruynseels. 

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels Guvernul Orban
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close