Antena 3 CNN Politică Bucureşti. Miting PSD cu mici şi bere

Bucureşti. Miting PSD cu mici şi bere

Bucureşti. Miting PSD cu mici şi bere
01 Mai 2007   •   10:10

10.000 de participanţi la manifestările de 1 Mai organizate de social-democraţi. Manifestaţiile au început la sediul central al partidului unde a avut loc un miting şi de unde a pornit un marş dedicat Zilei de 1 Mai. În sediul PSD, agitaţia a fost mare înainte ca liderii partidului să-şi rostească discursurile, fiind prezenţi invitaţi atât din străinătate, cât şi tarafuri populare şi delegaţi din ţară. 'Mitingiştii' poartă tricouri roşii inscripţionate cu noua siglă a PSD, aceasta reprezentând o furnicuţă însoţită de sloganul 'Suntem cu 1 Mai mulţi'.

Alţi participanţi la miting ai mărşăluit cu motoscutere echipate cu portavoce şi accesoriile necesare. Marşul s-a desfăşurat pe traseul Kiseleff-Piaţa Victoriei-Calea Victoriei, şi a avut ca punct final Parcul Izvor, unde primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a oferit bere şi mici.

Liderul PSD, Mircea Geoană, i-a îndemnat pe tinerii adunaţi la sediul central al partidului, să nu accepte antimodele politice sau sociale, făcând astfel aluzie la preşedintele suspendat, Traian Băsescu. Mircea Geoană i-a asigurat pe tinerii social-democraţi că România poate avea la conducere oameni cu adevărat reprezentativi. În replică, liderul grupului parlamentar al PD din Camera Deputaţilor, Cristian Rădulescu a calificat mitingul organizat de PSD cu ocazia zilei de 1Mai ca fiind o demonstraţie a doctrinei social-democrate.

Invitat la Ziua Porţilor Deschise organizată de PSD a fost şi secretarul general al Partidului Socialiştilor Europeni, Philippe Cordery. El a dedicat ziua de 1Mai Ralucăi Stroescu, managerul decedat săptămâna trecută din cauza epuizării.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vlad Pascu, la judecătoria Mangalia, termen cu un nou judecător
x close