Antena 3 CNN Politică Campania pentru referendum încinge spiritele

Campania pentru referendum încinge spiritele

Campania pentru referendum încinge spiritele
08 Mai 2007   •   18:11

Ritmul campaniei pentru referendum s-a accelerat. Mai sunt doar 10 zile până la vot. Cele două tabere se bat în acuzaţii, în vreme ce preşedintele suspendat Traian Băsescu îşi face planuri post-referendum. Traian Băsescu este încrezător că va avea câştig de cauză în urma referendumului. Adversarii lui Băsescu încearcă să îi spulbere însă optimismul.

Liberalii au lansat un nou atac la adresa preşedintelui suspendat, pe care îl acuză că a reuşit să compromită sistemul de justiţie. Alte declaraţii acide la adresa lui Traian Băsescu au venit din partea liderului PC, Dan Voiculescu. Acesta l-a acuzat pe preşedintele suspendat că încearcă să deturneze atenţia de la greşelile pe care le-a făcut. Mai mult, Voiculescu l-a provocat pe Băsescu la o dezbatere televizată.

UDMR a anunţat că îşi va mobiliza electoratul pentru un vot împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu. Liderul formaţiunii, Marko Bella, este revoltat de mesajele vehiculate în campania electorală şi a făcut apel la o campanie electorală decentă, fără ameninţări şi dosare.

Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close