Antena 3 CNN Politică Campania pro-Băsescu - 12 milioane de euro

Campania pro-Băsescu - 12 milioane de euro

Campania pro-Băsescu - 12 milioane de euro
17 Mai 2007   •   15:03
Ludovic Orban, şeful staffului de campanie a PNL, a rămas susprins de opulenţa campaniei PD pentru susţinerea lui Traian Băsescu. Orban a făcut calculele şi spune că în urma unei evaluări preliminare, ţinând cont de preţurile medii de pe piaţă, s-au cheltuit cel puţin 12 milioane de euro. ?Ne întrebăm de unde au avut banii susţinătorii lui Băsescu pentru o campanie atât de opulentă?. Orban a precizat că suma este de 7 ori mai mare decât banii cheltuiţi de toate celelalte partide care s-au implicat în campania premergătoare refrendumului.

În plus, Orban a atras atenţia că PD a dus o campanie ?plină de abuzuri, ilegalităţi, manipulări, dezinformări ale cetăţenilor?. Printre metodele utilizate ?de haidamacii lui Băsescu?, Orban a remarcat folosirea angajaţilor din instituţiile publice care au fost ?duşi cu arcanul la toată seria de mitinguri organizate de PD?. Mai mult, Orban acuză democraţii că ?au ajuns să folosească şi elevii din şcoli depăşind orice fel de limită a normalităţii?.

Liderii PD neagă acuzaţiile privind sumele folosite în campanie aduse de vicepreşedintele PNL Lodovic Orban şi califică declaraţiile din ultima zi de campanie ca pe un gest disperat. Vasile Blaga îi numeşte pe adversarii lui Băsescu lipsiţi de fair-play şi incapabili de o campanie corectă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close