Antena 3 CNN Politică Campania PSD va fi condusă de Titus Corlăţean

Campania PSD va fi condusă de Titus Corlăţean

Campania PSD va fi condusă de Titus Corlăţean
23 Apr 2007   •   19:23

Campania pe care social-democraţii o vor derula în perioada rămasă până la referendumul din 19 mai va fi coordonată de către membrii Biroului Permanent Naţional şi condusă de secretarul general al partidului, Titus Corlăţean. La finalul unei şedinţe de lucru consacrată pregătirii campaniei, care va începe cel mai probabil în această săptămână, Titus Corlăţean a declarat că liniile generale au fost comunicate de conducerea PSD, prin intermediul unei videoconferinţe, liderilor de organizaţii din teritoriu, obiectivul principal fiind clar: demiterea preşedintelui Traian Băsescu prin referendum.

?A fost o discuţie legată de strategia de campanie, legată de modalităţile implicării cât mai active a organizaţiilor noastre judeţene. Este vorba despre mobilizarea colegilor de partid. Va fi o campanie activă, cu implicare şi cu rezultate pe care le dorim confirmate printr-un vot pozitiv pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu?, a subliniat Corlăţean.

Un alt subiect al şedinţei de luni după-amiază s-a referit la acţiunile pe care PSD le va organiza cu prilejul zilei de 1 Mai. ?Vom avea ziua porţilor deschise la PSD, vor fi 2.000 de membri de partid, colegi noi înscrişi în partid în ultimele luni, şi va fi o acţiune militantă, puternică, care va demonstra forţa PSD şi care se va finaliza în Piaţa Izvor cu prezenţă europeană?, a explicat secretarul general al PSD.

Rompres

×
Parteneri
Tatăl lui Adrian Sârbu, găsit inconştient şi cu o rană la abdomen
x close