Antena 3 CNN Politică Campanie electorală? Udrea scrie pe blog despre schimbările de care are nevoie Capitala

Campanie electorală? Udrea scrie pe blog despre schimbările de care are nevoie Capitala

Campanie electorală? Udrea scrie pe blog despre schimbările de care are nevoie Capitala
Sursa foto: Foto: www.elenaudrea.ro
22 Iul 2010   •   13:25

Elena Udrea este, în ultima perioadă, foarte interesată de soarta Capitalei. După ce în urmă cu câteva zile a primit conducerea interimară a PDL Bucureşti, acum Udrea a deschis o dezbatere pe blogul personal despre cum ar putea fi Bucureştiul un oraş mai atractiv din punct de vedere turistic. Oricine vrea poate să lase un mesaj şi să spună ce nu-i place în Capitală. Asta în condiţiile în care numele Elenei Udrea apare tot mai des pe lista posibililor candidaţi la primăria generală a Capitalei.

Elena Udrea pare că a intrat în campanie electorală pentru primăria Capitalei, cu aproape doi ani înainte de alegeri. La trei zile după ce a fost aleasă preşedinte interimar al organizaţiei de Bucureşti a PDL, Elena Udrea a avut deja două postări pe blogul personal despre Capitală.

Mai întâi, într-o postare de marţi, Elena Udrea a criticat modul haotic în care s-a construit, în ultimii ani, în Bucureşti, faptul că nu s-a respectat regimul de înălţime şi că multe imobile de patrimoniu sunt umbrite de clădiri de birouri. Udrea spune că trebuie rezolvată problema câinilor comunitari, a străzilor murdare şi a stâlpilor încărcaţi de cabluri electrice iar apoi se întreabă, retoric, când vor fi finalizate lucrările din centrul vechi.

Revine, apoi, cu o nouă postare: un set de trei întrebări: Ce vă deranjează cel mai mult în Bucureşti?, Ce vă place cel mai mult? şi Care e primul lucru care trebuie schimbat în Bucureşti?.

În finalul primei postări Elena Udrea spune că niciuna dintre aceste probleme nu este insurmontabilă şi că oraşul poate avea strălucirea de altă dată.

Figuri importante din PDL, Adriean Videanu şi Vasile Blaga, au declarat că Udrea are şanse mari să fie candidatul democrat-liberalilor la următoarele alegeri pentru Primăria Capitalei.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Udrea Capitală
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close