Antena 3 CNN Politică Candidaţii PSD pentru Parlamentul European

Candidaţii PSD pentru Parlamentul European

Candidaţii PSD pentru Parlamentul European
13 Iul 2007   •   08:07

Social-democraţii au stabilit lista de principiu pentru alegerile europarlamentare din toamna acestui an, urmând ca lista definitivă să fie votată în cadrul Consiliului Naţional al partidului care va avea loc în luna septembrie. ?Nu există comparaţie între calitatea candidaţilor noştri şi cei ai altor partide?, a declarat preşedintele PSD, Mircea Geoană, la conferinţa de presă susţinută înaintea Şedinţei Comitetului Executiv Naţional.

Lista candidaţilor PSD (pdf)

Geoană îl somează pe Băsescu să promulge legea pensiilor
În ceea ce priveşte legea pensiilor, Mircea Geoană spune că există resurse de finanţare. Problema care a amânat până acum adoptarea ei a fost însă lipsa de voinţă politică. ?Dacă Traian Băsescu nu va promulga legea, vom propune o sesiune extraordinară a Parlamentului pentru a consfinţi ca de la 1 ianuarie 2008 pensionarii să aibă pensii mai mari?.

Potrivit unor surse social-democrate, în cadrul şedinţei s-ar putea propune ridicarea atribuţiilor pe care le are în partid vicepreşedintele Vasile Dâncu, au declarat pentru Rompres surse social-democrate. Propunerea va veni în contextul în care o serie de lideri ai Organizaţiei PSD şi-au exprimat nemulţumirea faţă de activitatea desfăşurată, ca strateg al partidului, de Vasile Dâncu.

Nemulţumirile sunt legate în special de activitatea desfăşurată de Vasile Dâncu în perioada referendumului pentru suspendarea preşedintelui. Tot azi, liderii PSD ar putea aproba o listă lărgită a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare.

Mircea Geoană:

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close