Antena 3 CNN Politică Candidatul PNL la Sectorul 6 se leapădă de Marian Munteanu: Nu are ce căuta acum în stradă

Candidatul PNL la Sectorul 6 se leapădă de Marian Munteanu: Nu are ce căuta acum în stradă

Candidatul PNL la Sectorul 6 se leapădă de Marian Munteanu: Nu are ce căuta acum în stradă
19 Apr 2016   •   20:01

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, a declarat, marti, ca isi va face actiunile de campanie electorala independent de Marian Munteanu, afirmand ca, inainte de a iesi in strada, Munteanu trebuie sa isi clarifice programul pentru Bucuresti, scrie ziare.com.

"Campania mea este in plina desfasurare. Eu am o strategie de campanie bazata in proportie de 70% pe prezenta in strada, din punctul acesta de vedere actiunile de strada le voi face in continuare, asa cum le-am facut si pana acum, singur, cu mici exceptii in cazul lui Ludovic Orban", a declarat candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, intrebat daca se va delimita in campania electorala de candidatul sustinut de PNL la PMB, Marian Munteanu.

Razvan Mironescu a afirmat ca Marian Munteanu "trebuie sa isi clarifice in mod coerent si cu ajutorul echipei de campanie un program pentru Bucuresti", adaugand ca il intereseaza mai putin acuzatiile care i se aduc, pe motiv ca "subiectul legat de miscarea legionara este desuet".

×
Subiecte în articol: marian munteanu alegeri locale 2016
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close