Antena 3 CNN Politică Cât mai rezistă tehnocrații la guvernare. Calcule de ultimă oră privind moțiunea de cenzură

Cât mai rezistă tehnocrații la guvernare. Calcule de ultimă oră privind moțiunea de cenzură

16 Iun 2016   •   10:29

Liderii PSD şi ALDE decid astăzi dacă depun moţiune de cenzură împotriva guvernului Cioloş. Nemulţumiţi de lipsa de performanţă a tehnocraţilor, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu vor discuta şi vor decide în privinţa moţiunii care ar putea duce la alegeri parlamentare anticipate.

"Avem abordări care sunt într-un fel destul de apropiate și noi și PSD, pentru că simțim lipsa de performanță a Guvernului, pe de o parte, și, pe de altă parte, avem și măsura responsabilității noastre, precum și a limitelor în care să acționăm, datorită faptului că o cădere a Guvernului duce din nou toate cărțile în mâna președintelui, care trebuie să desemneze un prim-ministru", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, copreședinte ALDE, întrebat în legătură cu posibilitatea depunerii unei moțiuni de cenzură.

Tăriceanu a mai subliniat că întotdeauna trebuie avută în vedere stabilitatea țării și evitarea crizelor politice.

"Așa încât o să aștept consultările cu preşedintele PSD, o să cântărim toate argumentele pro și contra și sigur că vom anunța la timpul potrivit, după ce terminăm discuțiile de joi", a adăugat Tăriceanu.

×

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close