Antena 3 CNN Politică Ce mai fac Udrea, Igaş şi Ialomiţianu de când nu mai încălzesc scaunele din Guvern? Se pregătesc de războiul electoral

Ce mai fac Udrea, Igaş şi Ialomiţianu de când nu mai încălzesc scaunele din Guvern? Se pregătesc de războiul electoral

Ce mai fac Udrea, Igaş şi Ialomiţianu de când nu mai încălzesc scaunele din Guvern? Se pregătesc de războiul electoral
Sursa foto: Foto: jurnaluldevrancea.ro
de O.P.    |    24 Feb 2012   •   06:12

De când i-au lăsat pe alţii în locul lor, miniştrii cabinetului Boc citesc se plimbă, stau cu familia şi se întalnesc zilnic cu oamenii care i-au trimis în Parlament.

Principala lor grijă acum este viitorul războiul electoral, aşa că trudesc din greu in colegiilor lor.

Pe Sulfina Barbu am găsit-o la cabinetul parlamentar, în audienţă: "Din discutiile cu oamenii eu ma incarc, pentru mine e o placere sa discut cu ei. Munca de ministru nu are pauze, aşa că plecarea de la minister a adus şi o bucurie familiei Barbu. Ziua de munca incepea la ora 8 si se termina la ora 11 noaptea. Nu poti altfel. Cand esti in serviciul public nu exista sambata, duminica, sarbatoare. Am profitat si am fost foarte mult cu familia mea, foarte mult s-a bucurat fiica mea, Andreea, si sotul meu. Bineinteles, am plecat la tara, weekendurile de dupa schimbarea guvernului le-am petrecut la tara"

Binedispus l-am găsit şi pe fostul ministru de interne, Traian Igaş. Are multe restanţe de recuperat la Arad. "În toata aceasta perioada, de mandat la ministerul administratiei si internelor legatura mea cu electoratul si cu reprezentantii administratiilor locale a fost mai rara".

Cele două fiice îi ocupă acum o mare parte din program: "Dupa ce m-am intors de la Bucuresti am putut sa stau mai mult de vorba si la joaca daca vreti cu fetitele mele. Am putut sa ma joc cu cea mica de-a poliţaiul, i-am cumparat o cascheta de politai si acum e bucuroasa ca si ea e politai"

Ceva mai relaxat acum, dar pus pe fapte mari, este şi Gheorghe Ialomiţianu: "Am posibilitatea sa stau mai mult in sanul familiei, dar nu trebuie sa se bucure prea mult pentru ca sunt multe de facut aici in Braşov si la Buc in calitatea mea de deputat. Eu tot timpul sunt un om activ care intotdeauna caut ceva de facut

La fel de activă rămâne şi Elena Udrea: merge şi donează sânge în scop umanitar, alături de tinerii din PDL

Mişcarea Populară este acum în centrul dezbaterilor PDL, aşa că "mobilizare" este cuvântul de ordine în partid, fie că este pentru foşti miniştri, lideri sau simpli membri.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close