Ce spune premierul Ponta despre UN NOU REFERENDUM. Cum îl cataloghează pe Traian Băsescu

de O.P.    |    30 Iul 2012   •   11:17
Ce spune premierul Ponta despre UN NOU REFERENDUM. Cum îl cataloghează pe Traian Băsescu Foto: Mediafax

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că rezultatul referendumului este "excelent", iar USL va continua să îi reprezinte pe cei care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu, acesta fiind, din punct de vedere politic, demis.

VEZI AICI DOCUMENTUL CARE PREZINTĂ REZULTATUL PARŢIAL al REFERENDUMULUI, la ora 10:00

Vezi aici harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

El a spus, la sediul USL, înaintea unei şedinţe a conducerii Uniunii, că rezultatul este unul bun pentru USL.
  
Ponta a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nu se poate coabita cu Traian Băsescu.
  
"Nu, nu vom organiza alt referendum, s-a organizat un referendum, opt milioane de români au votat împtoriva lui Băsescu, de câte ori să facem referendum? Lucrurile sunt foarte clare, Băsescu nu mai reprezintă pe nimeni.(...) Prin votul de ieri, domnul Traian Băsescu nu mai are niciun fel de legitimitate şi nu mai reprezintă pe nimeni. Probabil va sta la Cotroceni, va avea maşini, vile, şi pe câţiva profitori din jurul lui care îl vor îndemna şi îl vor lăuda în continuare. Dar, pentru poporul român, Traian Băsescu a încetat să mai fie un lider de ieri seară, când, în modul acesta ruşinos, şmecheresc, încearcă să se agaţe de putere", a comentat premierul.
CLICK PENTRU HARTA CU PREZENŢA ŞI REZULTATELE DE LA REFERENDUM

Toate informaţiile despre ziua referendumului le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de twitter, @antena3, şi pe pagina de facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

x close