Antena 3 Politică Cezar Preda: PDL trebuie să îşi joace rolul de partid de opoziţie. De mâine se schimbă atitudinea noastră

Cezar Preda: PDL trebuie să îşi joace rolul de partid de opoziţie. De mâine se schimbă atitudinea noastră

de G.S.    |    01 Iul 2012   •   17:11
Cezar Preda: PDL trebuie să îşi joace rolul de partid de opoziţie. De mâine se schimbă atitudinea noastră
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminică, înainte de întâlnirea informală a noilor membri ai BPN, că partidul îşi va schimba de luni atitudinea şi va avea în opoziţie o reacţie mult mai puternică.
   
"Începând de mâine, PDL trebuie să-şi joace rolul de partid de opoziţie, aşa cum aşteaptă toţi românii, pentru că sunt multe lucruri care nu se întâmplă cum ar trebui să se întâmple. Este această presiune pe justiţie, această presiune pe instituţii şi nu poţi să laşi numai societatea civilă să acţioneze, este obligaţia partidului nostru. Am fost în alegeri timp de zece zile, e clar că de mâine se schimbă atitudinea noastră şi reacţia noastră. Va fi o reacţie mult mai puternică", a arătat Preda.
   
Prim-vicepreşedintele PDL a arătat că va exista o presiune "constructivă" pe filialele cu rezultate slabe la alegerile locale deoarece mai este puţin timp până la alegerile parlamentare.
   
"Va fi o analiză. Vasile Blaga a spus că trebuie să fie o analiză foarte atentă şi constructivă, pentru că noi avem alegeri în 5 luni şi presiunea pe filialele care nu au rezultate trebuie să fie de natură să le îmbunătăţească rapid activitatea (...). Noi am trăit momente grele între 2000 şi 2004, însă toată această pregătire a noastră de reorganizare a avut 4 ani la dispoziţie. Acum nu avem decât 5 luni. Deci cred că vor fi mult mai complexe măsurile, astfel încât să mobilizezi, nu să demobilizezi organizaţiile. Nu ştiu exact cum va vrea preşedintele, dar acum avem un preşedinte", a arătat acesta.
   
Noul Birou Permanent Naţional al PDL, ales sâmbătă, s-a reunit, duminică după-amiază, într-o şedinţă informală, la sediul din Modrogan al partidului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close