Antena 3 Politică Cezar Preda - preşedintele Comisiei de Control SIE

Cezar Preda - preşedintele Comisiei de Control SIE

27 Mai 2007   •   16:26
Cezar Preda - preşedintele Comisiei de Control SIE

Vicepreşedintele PD, Cezar Preda, ar putea deveni noul preşedinte al Comisiei de control a Serviciului de Informaţii Externe (SIE). Surse din PD citate de Rompres îl dau ca sigur pe Cezar Preda drept înlocuitor al demisionarului Romeo Raicu. Printre argumentele care l-ar propulsa în această funcţie se află activitatea sa de europarlamentar, dar şi transformarea judeţului Buzău într-unul dintre fiefurile democraţilor, mai spun sursele democrate.

De altfel, şi Cezar Preda a confirmat că ?există o propunere în acest sens a conducerii partidului şi cred că voi face faţă cu brio acestei noi provocări?. Deputatul Romeo Raicu a demisionat din Parlament pe 22 mai 2007, acesta deţinând şi funcţia de preşedinte al Comisiei parlamentare de control al activităţii SIE. Raicu şi-a motivat demisia prin rezultatul de la referendum. ?Gestul meu ar trebui să fie urmat de toţi cei 322 de parlamentari, care trebuie să înţeleagă că 74% înseamnă extrem de mult?, a declarat deputatul democrat.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close