Antena 3 CNN Politică Chiliman: Unicul scop al preşedintelui PNL, să ajungă candidat la prezidenţiale al partidului lui Iliescu

Chiliman: Unicul scop al preşedintelui PNL, să ajungă candidat la prezidenţiale al partidului lui Iliescu

Chiliman: Unicul scop al preşedintelui PNL, să ajungă candidat la prezidenţiale al partidului lui Iliescu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    22 Apr 2013   •   18:43

Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, a declarat, luni, la evenimentul de lansare a Iniţiativei România Liberală, că nu şi-a imaginat în 1990 că unicul scop al preşedintelui PNL de azi va fi acela de a ajunge cu orice preţ candidatul la prezidenţiale al "partidului lui Ion Iliescu".
   
"Nu mi-aş fi imaginat în 1990 că peste 23 de ani preşedintele PNL şi nu Ion Iliescu va numi politică de tomberon afirmarea şi promovarea valorilor liberale. Nu mi-am imaginat atunci că unicul scop în viaţă al preşedintelui PNL va fi să ajungă cu orice preţ candidatul la prezidenţiale al partidului lui Ion Iliescu. Nu mi-am imaginat că vocea preşedintelui PNL va consona peste 23 de ani cu vocea Rusiei", a susţinut Chiliman.

Antonescu, despre Iniţiativa România Liberală: E un soi de politică de tomberon

   
El a menţionat că această stare de fapt reprezintă o consecinţă a crizei morale profunde în care se află România de 23 de ani.

"Cred că se vorbeşte prea puţin de criza morală în care România se zbate în ultimii ani. (...)Criza morală este una dintre cauzele principale ale tuturor celorlalte crize pe care le traversează astăzi societatea românească", a spus liberalul.

Antonescu nu vrea PNL-işti cu "Iniţiative": Membrii partidului care promovează noua mişcare nu au de ce să mai fie liberali
   
"Politicienii sunt principalii responsabili ai crizei morale din societatea românească. Regret că PNL, din care fac parte, nu a afirmat mai ferm valorile vechilor liberali. Dar timpul nu e pierdut. Iniţiativa România Liberală îşi propune să recupereze şi promoveze aceste valori", a spus Chiliman.
   
Andrei Chliman a făcut aceste declaraţii la evenimentul de lansare a Iniţiativei România Liberală.

Citeşte şi
:

Ponta a sărit din nou peste Antonescu. Şeful PNL nu vrea să înceapă campania pentru europarlamentare

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close