x close

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste la prezidențiale

08 Iun 2019   •   14:58
Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste la prezidențiale Sursă foto: Facebook

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la alegerile prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste este consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă.

Având un bogat parcurs profesional, Ioana Ramona este absolventă a Universității Harvard, Școala de Guvern John F Kennedy, specializarea Management în Administrație Publică. A fost premiată cu două premii speciale de către Harvard Kennedy School pentru excelență academică și contribuție deosebită la comunitatea Harvard.

Ramona Ioana Bruynseels are o experiență de peste 10 ani în piețe financiare, în domeniul bancar, CSR, învățământ universitar în România și inițiere proiecte în Africa de Vest.

Citește Și Partidul Puterii Umaniste și-a anunțat candidatul la alegerile prezidențiale: Ramona Ioana Bruynseels

Aceasta a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în guvernarea lui Mihai Tudose.

Aceasta a fost inițiator și co-coordonator al Inițiativei pentru Competitivitate și Productivitate; coordonator al Programului de Internship al Guvernului României; Coordonator al  Comitetului Interministerial Coaliția Națională pentru Integrarea Refugiaților; coordonator al Comitetului Național pentru Coordonarea implementării Strategiei pentru consolidarea administratiei publice (CNCISCAP), a coordonat și a menținut dialogul la nivel înalt cu Fundația Caritatea și Ambasada SUA la București pe subiectul despăgubirilor acordate supraviețuitorilor Holocaustului în România.

A primit Diploma Specială Onorifică pentru Bună Guvernare, de către Fundația EUROLINK – Casa Europa.

Citește Și Partidul Puterii Umaniste și-a anunțat candidatul la alegerile prezidențiale: Ramona Ioana Bruynseels

Citeşte mai multe despre:

prezidentiale Ramona Ioana Bruynseels
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati