Antena 3 CNN Politică Cioroianu: Băsescu nu s-a comportat bărbăteşte

Cioroianu: Băsescu nu s-a comportat bărbăteşte

Cioroianu: Băsescu nu s-a comportat bărbăteşte
18 Mai 2007   •   08:57

Ministrul Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, a declarat că Traian Băsescu a făcut o ?gafă? vorbind despre el la televizor, mai ales că nici nu se afla în studio. ?Este foarte uşor pentru domnul preşedinte să vorbească de unul singur la televizor. Nu mi se pare deloc bărbăteşte să facă astfel de afirmaţii despre cineva care nu este de faţă?, a spus Cioroianu. Şeful diplomaţiei române a subliniat că este dispus oricând să facă o dezbatere pe teme de politică externă cu Traian Băsescu pentru a avea astfel ocazia să îi răspundă la orice afirmaţie la adresa sa.

?În orice caz, nu este corect să afirmi aşa ceva. Ce ar însemna să mă apuc şi eu să îi enumăr, la televizor, gafele de politică externă??, s-a întrebat ministrul Cioroianu.

Într-o emisiune televizată a postului public, preşedintele suspendat Traian Băsescu şi-a manifestat regretul că România îl are ca ministru al Afacerilor Externe pe Adrian Cioroianu. ?O spun cu toată sinceritatea şi cu regretul că România are un ministru de externe cu o competenţă redusă faţă de problemele pe care România le are acum?, a declarat preşedintele suspendat, joi seara, la TVR.

Rompres

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close