Antena 3 CNN Politică Cîțu, despre imaginile în care apare Superman: "Le pun şi râd de mine. Am simțul umorului. Sunt diferit poate de ceilalți"

Cîțu, despre imaginile în care apare Superman: "Le pun şi râd de mine. Am simțul umorului. Sunt diferit poate de ceilalți"

Florin Cîţu a explicat în această seară imaginile postate pe contul său de socializare cu secvențe din „Superman Returns”, însă cu fața sa în locul actorului. „Am simțul umorului, le pun și asta mi se pare bizar: că nu mai este simțul umorului în România. Le pun și râd de mine", spune premierul

Cîțu, despre imaginile în care apare Superman: "Le pun şi râd de mine. Am simțul umorului. Sunt diferit poate de ceilalți"
de Claudia Popovici    |    16 Sep 2021   •   22:44

Întrebat dacă se consideră Superman,Florin Cîțu a spus că nu, iar postările sale sunt un mod de a comunica altfel. Mai mult, el a clarificat şi răspunsul pe care l-a dat când a fost întrebat cât costă o pâine sau o sticlă cu ulei, în contextul în care vorbise despre creșterea salariilor.

„Am simțul umorului, le pun și asta mi se pare bizar: că nu mai este simțul umorului în România. Le pun și râd de mine. Filmulețul cu Superman era așa de bine făcut, era distractiv și foarte bine a făcut. Sunt diferit poate de ceilalți (n.r -premieri) pentru că sunt foarte sincer.

"Am fost poate prea sincer și asta e o problemă”

Este un cont personal de Instagram, mi s-a părut distractiv și am pus acolo. Mă așteptam ca PSD, AUR sau USR să mă atace. Reacția lui Ludovic Orban mi s-a părut bizară, dar înțeleg că este acum în tabăra USR și PSD și trebuie să fie alături de ei”, a declarat Florin Cîţu, în această seară la TVR, potrivit Mediafax.

Referitor la faptul că nu a știut cât costă o pâine, Cîțu spune că, la fel, a fost prea sincer și lumea a înțeles altceva:

„Când ești înconjurat de jurnaliști, uiți că de fapt nu vorbești cu cei care sunt în fața ta, ci vorbești cu populația României. Am spus sincer că nu știu acum pentru că încerc să nu mănânc pâine.

Dar ideea era alta: puteam să dau un răspuns de politician clasic din anii 90 "nu mă duc eu la cumpărături", am văzut 1.000 de răspunsuri. Dar am fost poate prea sincer și asta e o problemă", a mai spus Florin Cîţu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Superman preţ pâine
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close