Antena 3 CNN Politică Claudiu Săftoiu: Preşedintele ştie tot întotdeauna. La fel şi cu situaţia fratelui său, la fel şi cu doamna Udrea, domnul preşedinte ştia

Claudiu Săftoiu: Preşedintele ştie tot întotdeauna. La fel şi cu situaţia fratelui său, la fel şi cu doamna Udrea, domnul preşedinte ştia

Claudiu Săftoiu: Preşedintele ştie tot întotdeauna. La fel şi cu situaţia fratelui său, la fel şi cu doamna Udrea, domnul preşedinte ştia
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Feb 2015   •   20:00
Elena Udrea zâmbeşte în timp ce îşi poartă cătuşele la mâini şi pare calmă, transmiţând de fapt mesajul că publicul nu ştie lucrurile cu greutate pe care ea se bazează, explică psihologii.
 
Claudiu Săftoiu, fost şef SIE, a explicat, în ediţia de miercuri a emisiunii "La ordinea zilei", realizată de Dana Grecu, la Antena 3, că Elena Udrea şi Traian Băsescu formează un cuplu politic indestructibil dar a menţionat şi o posibilă semnificaţie a gestului cu atingerea nasului.
 
"Ăsta chiar este un gest nepoliticos pentru o femeie. Eu am mai spus un lucru la un moment dat, cei doi reprezintă un cuplu politic indestructibil. Este o susţinere reciprocă, una care excede obiectivele şi priorităţile politice. Dacă procesul merge până la capăt s-ar putea să aflăm că sunt foarte multe complicităţi la mijloc, poate gestul ăsta înseamnă "Rezist, bazaţi-vă pe mine!". "
 
"Din punctul acesta este de vedere este clar că acest cuplu rămâne indestructibil, şi la bine şi la rău. Eu cred că doamna Udrea spune "
 
De asemenea, Săftoiu a explicat că nu există informaţii de asemenea calibru care să nu ajungă pe masa preşedintelui în funcţie, deci cel mai probabil Traian Băsescu ştia despre toate aceste elemente.
 
"Preşedintele ştie tot. S-a lăudat în nenumărate rânduri cu acest lucru. Dânsul poate cere absolut orice informaţie şi îi este prezentată pe birou. Domnul preşedinte ştia de problemele din vămi din 2005 şi a ieşit şi m-a hulit la nivel naţional. Întotdeauna ştie preşedintele tot. La fel şi cu situaţia fratelui său, la fel şi cu doamna Udrea, domnul preşedinte ştia. Este obligatoriu. Instituţiile de securitate îi aduc elemente importante legate de tipul acesta de criminalitate."
 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close