Antena 3 CNN Politică Controversă uriașă. Sunt bani de salarii mărite în 2018? Lider sindical: I-am avertizat că acestea scad

Controversă uriașă. Sunt bani de salarii mărite în 2018? Lider sindical: I-am avertizat că acestea scad

Controversă uriașă. Sunt bani de salarii mărite în 2018? Lider sindical: I-am avertizat că acestea scad
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
18 Oct 2017   •   20:29

Liderul Federaţiei Sanitas, Leonard Bărăscu, a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre afrimația făcută în fața Guvernului României, cum că ministrul de Finanțe i-ar fi comunicat că nu sunt bani de salarii, dacă nu se aplică modificarea de impozitare de la angajator la angajat. După această afirmație, ministrul de Finanțe a spus că el niciodată nu a afirmat așa ceva.

„Îmi păstrez afirmația făcută astăzi și am în față o întâlnire din 20 septembrie, o întâlnire din 27 septembrie, una din 6 octombrie, în care domnul vicepremier Ciolacu a fost prezent. Toate lucrurile pe care le-am discutat au fost legate de faptul că neaplicarea trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat va face să nu poată fi aplicată această lege a salarizării, iar atunci va trebui să se renunțe la ea. Acest lucru a fost adevărat, toate calculele făcute de colegii mei a fost că pierdem, inclusiv cei din partea privată”, a spus Leonard Bărăscu.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close