Antena 3 CNN Politică Cosmin Guşă crede că a fost agresat de... mineri

Cosmin Guşă crede că a fost agresat de... mineri

Cosmin Guşă crede că a fost agresat de... mineri
20 Apr 2007   •   23:04

Liderul PIN Cosmin Guşă susţine că manifestanţii adunaţi în Piaţa Universităţii pentru a-l sprijini pe Traian Băsescu şi care l-au agresat sunt mineri, aduşi în Capitală de Marin Condescu, liderul minerilor din Valea Jiului, pentru o revoluţie portocalie. Liderul sindical neagă acuzaţiile lansate de Guşă.

Preşedintele PIN, Cosmin Guşă, îi cere oficial ministrului de Interne, Cristian David, identificarea persoanelor care l-au agresat în Piaţa Universităţii. "S-a încercat repetarea scenariului lui Ion Iliescu cu minerii. Au fost circa 200-300 de mieri aduşi de Condescu, care e prieten cu Ionel Manţog, fost secretar de stat PD, care e liderul PD din Gorj", a spus Guşă. Liderul PIN susţine că a mai văzut în Piaţa Universităţii şi persoane din anturajul lui Silvian Ionescu, lider PD din sectorul 3 al Capitalei.

Liderul sindical Marin Condescu neagă acuzaţiile lansate de liderul PIN, Cosmin Guşă. Condescu a spune că nu are nicio implicare în protestele din Piaţa Universităţii. ?Nu a participat niciun miner, nu ştiu de ce spune asta, e greu să iei contact cu realitatea?, a declarat liderul minerilor din Valea Jiului. Marin Condescu spune că joi a fost împreună cu peste 2000 de mineri la Timişoara, unde echipa de fotbal Pandurii a jucat semifinala de Cupa României cu Rapid Bucureşti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close