Antena 3 CNN Politică Cozmâncă nu respinge o revenire în PSD

Cozmâncă nu respinge o revenire în PSD

Cozmâncă nu respinge o revenire în PSD
Sursa foto: octav cozmanca
18 Mar 2010   •   09:38

Fostul lider social-democrat Octav Cozmâncă a declarat că nu intenţionează să abandoneze proiectul său de înfiinţare a unui partid adevărat de stânga, dar nici nu respinge o revenire în PSD, dacă acest partid va scăpa de persoanele care au făcut rău.
Cozmâncă a declarat pentru Mediafax că nu respinge o revenire în PSD, dacă acest partid va scăpa de persoanele "care au făcut rău şi sunt compromise în totalitate".
"Acolo trebuie săpat la jumătate de metru, întors pământul, îngropată definitiv mizeria, mocirla, incompetenţa, amatorismul, profitorii şi daţi la o parte cei care au făcut rău partidului", a spus Cozmâncă.

El a afirmat că, în funcţie de modul în care se va face curăţenie în PSD, ar putea lua în calcul o revenire în partid.

Octav Cozmâncă a arătat că, deocamdată, nu i-a propus nimeni din noua conducere să revină în PSD, dar că a primit unele semnale prin intermediari.

"Eu îmi văd de treabă. Dacă găsesc soluţii demarez proiectul meu de înfiinţare a unui adevărat partid de stânga. Când am toate condiţiile îndeplinite, demarez proiectul", a spus fostul lider social-democrat.

El a mai declarat că a renunţat să colaboreze cu Aurelian Bondrea la înfiinţarea partidului Alianţa Naţională a Stângii Democratice pentru că s-a încercat ca acest partid să fie folosit de aşa-zişii independenţi din Parlament şi "ca un vehicul pentru propria universitate a domnului cu pricina".

Fostul preşedinte executiv al PSD Octav Cozmâncă a anunţat, vinerea trecută , că se retrage din grupul care urma să înfiinţeze Alianţa Naţională a Stângii Democrate (ANSD) întrucât s-a ajuns într-un blocaj total în procesul de fondare a unei stângi autentice, democrate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSD partid de opozitie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close