Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Cea mai mare realizare a noastră până acum se numeşte USL

Crin Antonescu: Cea mai mare realizare a noastră până acum se numeşte USL

Crin Antonescu: Cea mai mare realizare a noastră până acum se numeşte USL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Mai 2012   •   17:31

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, consideră că Uniunea Social Liberală (USL) este cea mai mare realizare politică.
   
El a declarat, cu prilejul unui miting electoral desfăşurat în municipiul Fălticeni - Suceava, că USL este 'speranţa României'.
   
'Cea mai mare realizare a noastră până acum, a noastră ca oameni politici, a dumneavoastră ca membri, susţinători sau simpli oameni, cetăţeni, se numeşte USL. Pentru asta, vă mulţumesc. Că USL există şi că ea este speranţa României, de la Suceava la Dolj, de la Constanţa la Satu Mare', a afirmat Antonescu.
   
Liderul PNL a spus că, după alegerile locale care vor avea loc luna viitoare, USL se va impune la nivel naţional, iar Partidul Democrat Liberal (PDL) va pierde controlul asupra administraţiilor locale.
   
'Pe 10 iunie, cea mai mare parte a României, a administraţiei locale, va fi eliberată de mafia PDL-istă, de mafia portocalie vopsită în vedere şi în alte culori. Nu ştiu dacă vor mai rămâne două- trei judeţe în mâna lor. Nu lăsaţi acest judeţ extraordinar al României să rămână în mâna lor. Eliberaţi Fălticeniul! Eliberaţi Suceava!', a adăugat Antonescu.
   
Peste 1.000 de locuitori din Fălticeni au participat, sâmbătă, la mitingul organizat de USL în Piaţa Nada Florilor din localitate.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close