Crin Antonescu îl atacă pe preşedintele Traian Băsescu

de L.D.    |    28 Noi 2012   •   23:29
Crin Antonescu îl atacă pe preşedintele Traian Băsescu Foto: Agerpres

Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că el nu doarme şi tocmai acesta este motivul pentru care este foarte nervos preşedintele Traian Băsescu, scrie Mediafax.
   
"Apucăturile de securist sunt mai urâte decât faptul că foloseşte cuvinte inacceptabile pentru poziţia sa publică. Dar mai semnificative sunt apucăturile de securist, exemplu: povesteşte cum se poartă - evident sunt convins că minte - Ponta în nişte întâlniri tete-a-tete. Să presupunem că domnul Ponta e politicos şi nu sare la scandal atunci când se întâlneşte cu domnul Băsescu. Cum e asta să torni tu la televizor cum vorbeşte sau ce vorbeşte Ponta într-o întrevedere privată cu tine?", a afirmat preşedintele PNL, într-o emisiune Antena 3.
   
De asemenea, el a ţinut să precizeze faptul că nu doarme, aşa cum l-a acuzat preşedintele Traian Băsescu. "Antonescu nu doarme, nu doarme şi între altele şi de asta e foarte nervos domnul Băsescu. Dar hai să o zicem pe asta, cu "doarme" că nu putem să spunem că e corupt, am încercat pe aia cu securist, dar a schelălăit scurt şi...Când a început cu Antonescu - Porumbacu, tot aşa pe chestiuni aruncate în on-line şi reluate aluziv într-un interviu. Am ieşit şi am spus ?minţi, nu ai nimic, că nu ai cum să ai, că nu am avut nicio treabă niciodată?. A bătut în retragere, a plecat. Acum, cu somnul (...) Nu e nimeni bolnav nici de somn, nici de minciună, dânsul este bolnav de multe lucruri şi mă refer la cele morale, evident", a mai afirmat Antonescu.
  

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close