Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Mă prezint miercuri la TVR, dar la o dezbaterea cu cinci candidaţi

Crin Antonescu: Mă prezint miercuri la TVR, dar la o dezbaterea cu cinci candidaţi

Crin Antonescu: Mă prezint miercuri la TVR, dar la o dezbaterea cu cinci candidaţi
18 Noi 2009   •   16:11
UPDATE: Dezbaterea de la televiziunea publică urma să aibă loc în timpul de antenă alocat candidatului liberal, Crin Antonescu, aspect cu care liderul PNL a fost, iniţial, de acord. După neînţelegerile dintre staff-urile de campanie, respectiv deciziile lui Alexandru Sassu de a modifica formatul dezbaterii, PNL a revenit asupra deciziei.

Dan Mihalache, de la departamentul de strategii şi comunicare PNL, a anunţat că i-a notificat în scris directorului TVR că "nu poate să decidă asupra timpului de antenă alocat domnului Antonescu". Potrivit acestuia, dacă dezbaterea nu va avea loc între cinci candidaţi, "acel interval orar nu mai este disponibil".

MIHALACHE: SASSU NU POATE DECIDE ASUPRA TIMPULUI DE ANTENĂ ALOCAT LUI ANTONESCU






Liderul PNL şi candidat al acestui partid la prezidenţiale, Crin Antonescu, a declarat că se va prezenta miercuri seară la dezbaterea în cinci de la TVR.

Crin Antonescu a făcut un rezumat al negocierilor purtate zilele acestea între staff-urile de campanie, respectiv televiziunea publică. Liderul liberal s-a arătat revoltat de faptul că directorul TVR, Alexandru Sassu, doreşte să organizeze mai multe confruntări acum, după ce, în perioada campaniei, nu a organizat niciuna.

"Eu mă prezint în această seară la dezbaterea în 5 care a fost cerută şi perfectată în cursul discuţiilor cu staff-urile candidaţilor Mircea Geoană şi Traian Băsescu", a declarat Crin Antonescu.

"Nu se poate ca în ultimele trei zile de campanie, sub presiune, să intervină şi TVR", a mai spus Antonescu, adăugând că televiziunea publică "avea obligaţia să organizeze o dezbatere cu toţi candidaţii, la care venea cine dorea", după care putea organiza şi alte dezbateri.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu confruntare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close